събота, 12 декември 2009 г.

SRH скоро във Vertigo Изток

Съвсем скоро очаквайте лудата американска марка за дрехи SRH (Supporting Radical Habits)



ВЕЧЕ И ВЪВ ВАРНА, САМО В МАГАЗИН VERTIGO ИЗТОК.

SRH (Supporting Radical Habits)води началото си от 1991 година, стартирайки не само като марка дрехи, а и като партньорство между двама приятели( Кеvin Zinger и Daddy X ), организиращи концерти за КМК и някои други банди. Малко по-късно основават и Suburban Noize Recordz. Днес идеята, която е била мечта преди близо 20 години е прерастнала в една от най-разпространените ъндърграунд култури. В редовете на Suburban Noize Records се нареждат имена като Kottonmouth Kings, Big B, Hed Pe, OPM, Sen Dog, La Coka Nostra, X Clan и т.н. Обединени със скейт, мото, сърф културата в любовта си към хубавата музика всички заедно изграждат облика на SRH...Част от колекцията можете да намерите в магазин Vertigo Skates на ул. Крум Попов 26 в кв. Лозенец в София, както и магазин Vertigo Изток във Варна

инфото е копирано от SRH Bulgaria


Честит първи сняг

Варненци, надяваме се да е за малко при нас, но все пак до някаква степен му се радваме, хайде да ви е честито

ей ви един грайм който видях в блога на Бобъра

четвъртък, 10 декември 2009 г.

a video called "EAST 1"

Балтов, Памуков, Завозин и .... Живко + бонус Ванката и бабаму :)

Етикети: ,

Ко Ко Коледа

G-G-G-G-P !
С елените бръмча със 120 ааааз !!

понеделник, 7 декември 2009 г.

YRK Video Edit Contest !

Обявен е "Видео Едит Контест" от YRK-(Young Rail Killers).Как можеш да участваш : заснемаш си видео едит не по-кратък от 50 секунди и го постваш на фейсбук профила на YRK.Крайния срок е 12 февруари 2010 година.Победителя ще се радва на уникална тениска на YRK Team... зарибявка е ;)

Photobucket

Етикети:

неделя, 6 декември 2009 г.

Ей това е новината: маймуните произхождат от човека


Учени от Държавния университет в Кент, щата Охайо, откриха, че редица човекоподобни маймуни са произлезли от човека, предаде ИТАР-ТАСС.

Това твърдение е истински обрат в традиционните схващания за еволюцията на човека. То се основава върху 17-годишни изследвания на останките на хоминида Арди, открити през 1992 г. в Етиопия.

Арди е живял на Земята преди 4,5 милиона години и е един от най-древните хоминиди, наречен ардипитек.

Според белгийския учен Марк Гронен преди милиони години на Земята е имало най-малко пет различни човешки вида.

Освен това най-развитият вид, от който в края на краищата е произлязъл съвременният човек Хомо сапиенс, също е принадлежал към не по-малко от пет рода.

Докато изследвали хоминида Арди, учените от Университета в Кент стигнали и до заключението, че редица видове човекоподобни маймуни като съвременните горили и шимпанзета са произлезли от хората.

А върхът на еволюцията са Кънкьорите.

"Цялата теория на еволюцията на човека трябва да бъде изцяло преосмислена", смята един от ръководителите на изследванията и откривател на Арди проф. Тим Уайт.

Коце да Пимп из класик:




много модерно стана напоследък да се прави рап/метъл:

Етикети: ,