петък, 27 февруари 2009 г.

Рапа татее , рапа . Ланци , бабанци и дълги маси със мезета

Епа то , няма такова нещо копеуе. Един филм зариби десетки пишлемета да карат кънки това лято. Трейлъра плаши майки, като видят под на абитуриентките (незнам дали се пише така:) полите и си дърпат челядта от минитора като от пешеходна патека на червено. На Кактуса профила изпълва с простащина и недоумение неволните свидетели на сцената с падналите гащи , но за сметка на това ги приковава пред следващите кадри, като че ли раздават банани по коледа пред "Валентина". НЕЩО СТРАААШНО !!!
А саудрака вдига пулса и сам отива до магазина за бири и "кикиридки". Кара ти се брат , нищо че не можеш да ходиш из пътя и да дъвчеш дъвка едновременно , но ти се кара! Ако този филм не го гледаш и усетиш , значи правителството и на теб ти е набило чип в главата и обица с номерче на ухото , като на "евро" кравите и "евро" кучетата. Сиктир от тука , гледай филма И БЯГАЙ НАВЪН ДА КАРАШ !!!


Ланци и Бабанци from Pavel Kristov on Vimeo.




и нещо ако накой иска допълнително .... ЧЪК НОРИС РАП ....

сряда, 25 февруари 2009 г.

Шопска Салата

Репрезент.С тея филми, Заека за Президент.

13:13 "Ей, ся ше видиш за кво съм дошъл да карам бате .... Бийни Ман... , Ръфест Тъфест Бомбоклат ..." ..."И отново се завръщааам"

пълни , напъва и разхожда наоколо !



Shopska Salata from Pavel Kristov on Vimeo.

Бири, Китайско, Общини , Паркове и Рап


Криза браат , китайския пълен. Бири и люти меса. Гледам някво постерче на витрината, карикатура на някво малко китайче, такова със супер дръпнатите очи нарисувани като чертички , и някой добросъвестен му нарисувал очи отдолу... сякаш после не им яде храната, ама нали после тоз китаец ще ти види рисунката и щи тегли една храчка в "осемте чудеса" бре мой. То бива, бива стрийт арт ,ама ... с темата до тук!
Ходихме днес до Община Варна ... Поразпитах една Госпожа за "Кънки парк"-ът ... Та , слухът се оказа факт, наистина ще се строи площадка, 2 декара, за каране на кънки. Та ето накратко разговорът ни:

Аз: Какво ще предтавлява този парк, любезна Госпожо ?

Госпожата
: 2 Декара , до скейт парка , на две нива , асфалт покрит със едни плоскости които се сглобяват като пъзел... и цялото оградено

Аз: А, Госпожо запознати ли сте със агресивното каране на кънки, които си мисля че преобладават пред обикалянето на конусчета и подредени чашки? (е малко по-възпитано и го казах, но сега да не залъбавам в подробности) Кой изготви проекта, и съобразен ли е той със тези които евентуално ще използват този "кънки парк" ?

Госпожата: Не, не съм запозната със агресивното каране на кънки. Проекта се изготви от ИНЖСТРОЙ и ще се изпълнява от тях, и няма възможност за промяна вече по него, приет е и е преминал всички инстанций и сега се чака само разрешение за започване на строителство.

Аз: А имали възможност евентуално после да се добяват някъкви спортни уреди? И да се модифицира по някакъв начин тази площадка, за да е удобна за всички?

Госпожата: Ами не виждам защо да не е възможно.

Аз: Ее супер , ай чао.

Госпожата: Ай , мой. Ако има проблеми , звънкай! А, младеж, ти ей тая песен слушал ли си я, а ?

вторник, 24 февруари 2009 г.

Варна , РЕКОРДНИ ТЕМПЕРАТУРИ , 22 ГРАДУСА МООЙ


Хехех, ебааам се бре , Балтов ми каза да излъжа, че да се зарибят хората да карат кънки :) Голям кучан навънка , ама пак има зарибени хора (хора е силна дума за тези индивиди) които карат кънки по това време. Кибичим си във Вертиго Изток и пием горещи шоколади и кафета от машината отсреща, и се чудим , филм ли да гледаме... youtube ли да превъртаме ... "ко да прайш" да го ега...
Всички чакат това пусто лято да дойде, че да се свърши със кибика по топли магазини и квартири. Да излезем да направим едни шахчета (дето ги махнаха вече). Бири, мири , сирини и сеири.. пък за другото "здраве да е".
АЙДЕ НА МОРЕТОО , кънки да се карат , мацки да се барат , алкохол да се пие , дупарата в морето да се мие. ЙЕЕЕЕЕ.
Те сега и варненците избягаха в Софията и се чудят как да убиват времето, че да си дойдем на думата. Сега във Варна само Исперихчани и Руснаци ..... дейба :)
Кризааа , че и хубави филми не излизат даже , в Замунда само на Стиван Сегал куците филми качват , ше го еба и него. Добре че беше "Бедняка Милионер" че да се изкефим на M.I.A. на песента Paper Planes .
ЕЙ ВИ РЕМИКСА:

Зяпайте сега филма , който не го е гледал.

Засега толкоз от мене , ай чезвай.

Сутрешно кафе .... Ванила Айс и Малкия дУейн , мооой >>>

И ето , сутрин, кафенце и количка, и деня започва перфе. Ровим из нета ъфкорс, и зяпаме рапове и кънки и ето сутрешните забавности:

Типичен пример за влиянието на продуцираните от ДиЖей Muggs групи върху целия музикален бизнес .... йееееаа .... дейба и раперите :)


А къде е рапа сега .. у нази има ли НЯКОЙ !!
Засега си стоя и чакам да изкочи някой да ме зариби , а дотогава ще ровя из нета и колкото и да не го харесват, Малкия кърти.



И нещо кънкьорско ... DIPSKATE : Jim Jones , Ramelle Knight , Calvin Sayles , Julian Bah...
Старо клипче но яко в Рапа.

стигат ви клипчета засега.

И идва време за закуска, правим сметка, някой да ми каже, успява ли да изхарчи по-малко от 10 лв. на ден ? въпроса на деня !

понеделник, 23 февруари 2009 г.

НОВИНИ и рубрики

За всеки кънкьор и скейтбордист , един скейт парк е далечна мечта като за алкохолик Трифон Зарезан всеки ден , и след отминаването на Свети Трифон Валентин , всички Варненци придвижващи се на колелца очакват този легендарен "Скейт парк".
Датите се менят постоянно така че аз ще кажа "на лято".

1. някой може да ми се скара че бързам но.... до дългоочаквания "скейт парк" ще започне строителство на .... "ПАРК ЗА КЪНКИ" !!!??!!???
ЩО Е ТО: ще разберем скоро , от къде ли ?? ами аз ще ви кажа :) хахаха

2. Всеки бъдещ, настоящ, или бивш агресив кънкьор да заповяда до Вертиго Изток за да си вземе безплатните зарибявки които го очакват ... СПИСАНИЯ , ФИЛМИ и ....

3. класация със снимки по знайни и незнайни спотове ... НАМЕРЕТЕ СТРИЙТ СПОТ И ГО СНИМАЙТЕ и изпратете , без значение дали го карате или не , и изпратете снимката на e-mail:
Vertigo_iztok@mail.bg със заглавие "за блога" .... всички публикувани можеби ще получат награди :) хехехе шегувам се бре , ще получат награди !!


Нека ролките и лагерите на ъндъркавър бъдат с вас !!!

Етикети: , , , , , , , , , ,

ВЕЛКОМЕН , сиреч... А здрасти

Първа публикация , ъхъъъъъ йеееаа ... по раперски.

Добре дошли хоуз анд пимпс !!!

Намирате се в блога на Рап кънките , или Блейдовете , или "Лагерните ботушки" (според една баба в Добрич) .
А аз съм вашия домакин БАШ-а (йеа, аплодисменти и смутени физиономий)...

ТУКА СМЕ ЗА БАЯ.

За който не знае агресив кънките са най-голямата лудница във уличните спортове. Aко видите едни младежи и девойки с едни едри ролери да се пързалят по парапетите по които нормални баби и дядовци се подпират ... значи сте видели "блейдове" батИ.... не се чудете. Ако някой напоследък се чуди "къде подяволите се дяна рапа ..." ами ТУКА Е !!!

ТОВА КЛИПЧЕ ПОД ИЗРЕЧЕНИЕТО Е ТРЕЙЛЪР НА ФИЛМА "ЛАНЦИ И БАБАНЦИ" НА "ЖОКЕРИТЕ БАТЕ" ПРОДАВА СЕ ЗА 10 ЛВ ВЪВ МАГАЗИНИ "ВЕРТИГО" :)


Такаааа.... продължаваме с темата. няма хейт между блейдари и скейтари , има базици но нищо повече :) и да не съм чул за такива глупости !!
"който мрази ще бъде мразен" моооой !

с тази тема до тук !!

и пак... Такаааа.... продължаваме напред , какво да очаквате от тоя блог аджеба ...
всеки ден някви зарибявки които да ви надъхват да :

- карате кънки.
- слушате рап.
- се смеете на глупости.
- ми звъните за щяло и нещяло на 0889 100 477 (баш-а).
- идвате във Вертиго Изток( Варна "К.Фотинов" 14).
- четете филосовските ми разсъждения.
- и да злизате в майспейса на вертиго изток. докато не сме направили интернет сайт (цък)
- влизате в сайта на Вертиго София (цъъък)



ето и днескашната порция музика ...гледайте докато не са свалили го тоя клип от Ютуб че напоследък смотаняците нещо прецакват системата ...



айде до следващата публикация .... и да влизате редовно

Етикети: , , , , , ,